Har du lyst å starte med skiskyting?

Skiskyting er gøy og spennende. Du trener både din fysiske form og din konsentrasjon. Liker du å se på skiskyting på TV? Bli en av oss og bli en ekte skiskytter du også! Vi ønsker både jenter og gutter hjertelig velkommen!

Skiskytterskolen starter til høsten med et infomøte for utøvere og foresatte. (Dato er ikke satt ennå.) De påfølgende ukene foregår treningen på anlegget vårt på Sagerud (innenfor Kruttverket – se i Google maps). Etter skiskytterskolen begynner utøverne i Rekruttgruppa på Sagerud.

Treningstider er tirsdager kl. 18-19.30.

Du kan starte med skiskyting det året du fyller 10 år, eller den høsten du starter i fjerde klasse.
Også voksne interesserte ønskes velkommen!

Våpen kan enkelt leies av klubben.

Har du tidligere gått skiskytterskolen og vil starte opp igjen eller bytte klubb er det bare å ta kontakt. Dette kan som regel ordnes på kort varsel.

Er du interessert? Meld din interesse her! (Klikk på denne lenken for å komme til påmeldingsskjema)

Har du spørsmål? Ta kontakt med Olav Erich Yri på e-post olav.yri@hotmail.com eller tlf 4000 4802.

Utførlig informasjon om våre rutiner rundt nye medlemmer finner du her.