Har du lyst til å starte med skiskyting?

Liker du å se på skiskyting på TV? Da vet du at skiskyting er både gøy og spennende. Du trener både din fysiske form og konsentrasjonen. Bli en av oss og bli en ekte skiskytter du også! Vi ønsker både jenter og gutter hjertelig velkommen!

Skiskytterskolen 2022
Skiskytterskolen 2022 starter tirsdag 11. oktober kl. 18-20 på klubbhuset til Nittedal IL (kart).

Skolen fortsetter lørdag 15. oktober kl. 14-16 og søndag 16. oktober kl. 11-15 på stadion på Sagerud. Deretter hver tirsdag kl. 18-19.30 på Sagerud.

Meld deg på her. Førstemann til mølla! Du får mer info når oppstart nærmer seg. Obs! En foresatt må følge med deg hver dag på skiskytterskolen.

Etter nyttår begynner utøverne i Rekruttgruppa på Sagerud.

Mer info
Du kan starte med skiskyting det året du fyller 10 år, eller den høsten du starter i fjerde klasse.
Også voksne interesserte ønskes velkommen!

Våpen kan enkelt leies av klubben.

Har du tidligere gått skiskytterskolen og vil starte opp igjen eller bytte klubb er det bare å ta kontakt. Dette kan som regel ordnes på kort varsel.

Er du interessert? Meld din interesse her!

Har du spørsmål? Ta kontakt med Olav Erich Yri på e-post olav.yri@hotmail.com eller tlf 97 68 06 51.

Hvor er Sagerud? Se kart her

Utførlig informasjon om våre rutiner rundt nye medlemmer finner du her.