Her samler vi nyttig informasjon for våre medlemmer.

Har du hatt utlegg ifm renn? Praktiske opplysninger rundt refusjon finner du her.

Aktuell informasjon finner du på våre Facebook-sider:
Åpen side for alle: Nittedal Skiskytterlag
Lukket gruppe for hele klubben: NSSL Medlemsinfo
Lukket gruppe for rekruttene (10-12 år): NSSL Rekruttgruppa Sagerud

Utlegg
Utlegg og kostnader ifm renn refunderes av regnskapsfører. Informasjon om dette finner du her.

Spond

Det er viktig at du bli med i Spond – her kommer info om treninger, konkurranser og andre arrangement. Last ned appen eller registrer deg på websiden spond.com og be treneren eller noen i styre om gruppekoden.

Kunnskap

Norges Skiskytterforbundets Youtube-kanal er full med opplæringsvideoer og anbefales på det sterkeste. Her finner du blant annet info om:
Skiskytterskolen – tipps for nyebegynnere
Rengjøring av våpen og alt det tekniske

Dokumenter fra Nittedal Skiskytterlag

Forbund / Organisasjoner
NSSF – Norges Skiskytterforbund
Min Idrett – Medlemssystem til Norges Idrettsforbund
IBU – International Biathlon Union

Konkurranser
EQtiming – her melder man seg på for mange konkurranser.
Liatoppen skiskytterfestival – en fantastisk opplevelse for alle unge skiskyttere (se også egen info nederst på siden)

Våpen og tilbehør
Magne Landrø
Larsen Biathlon
Brukte våpen selges på finn.no

Liatoppen
Du kommer til å høre mye om «Liatoppen». Klubben legger som regel høstsamlingen ditt. Vi deltar også hvert år i verdens største skiskytterfestival «Liatoppen skiskytterfestival» som finner sted om våren. En høydepunkt for alle unge utøvere som man må få med seg.

Liatoppen ligger utenfor Ål i Hallingdal. Som regel bor vi på Liatoppen Fjellstue med ca 100 meters gangavstand til skiskytter-anlegget. Det tar i overkant av 3 timer å kjøre ditt fra Nittedal. (Her finner du Liatoppen i Google maps) Du finner også informasjon på liatoppen.no